Petkov večer v ptujskem Športnem centru sta ekipi Drave in Dravinje izkoristili za še eno v nizu pripravljalnih srečanj na spomladanski del sezone. Potem ko so Konjičani sredi tedna na domačem terenu premagali Maribor B, so morali tokrat priznati premoč Ptujčanom.


Akterji na igrišču so že takoj na začetku poskrbeli za veliko razburjenja, saj sta se že po petih minutah igre mreži na obeh straneh zatresli po enkrat. Prvi je bil za domače uspešen Nastja Čeh, ki je realiziral najstrožjo kazen ter povedel svoje moštvo v vodstvo, ki pa je trajalo zgolj minuto, saj so praktično v naslednjem napadu gostje izid poravnali, zadel je mladi Rok Kidrič. To je bil tudi izid prvega polčasa.

Drugi polčas so si več priložnosti priigrali Ptujčani, ki so ponovno povedli po uri igre. Piko na i so postavili šest minut pred koncem rednega dela, z izjemnim zadetkom Nika Tisaja s približno 25 metrov. Sam zaključek srečanja je sicer minil v nešportnem duhu, saj so nekateri igralci izgubili živce. Pri tem je prednjačil Denis Krajnc, ki je v 86. minuti želel maščevati enega izmed prejšnjih prekrškov ter je povsem nepotrebno na nogo nasprotnika štartal z visoko dvignjenim podplatom in si prislužil direktni redeči karton in predčasno pot pod prho. V nadaljevanju srečanja je nato ponovno prišlo do prerivanja in kreganja, tako da se je glavni sodnik srečanja salomonsko odločil, da bo srečanje zaključil kar se je dobre tri minute pred iztekom rednega dela tudi zgodilo.

DRAVA PTUJ 3:1 DRAVINJA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Domžal trenira pri drugoligašu

Na treningih Doba, pod taktirko nekdanjega trenerja Domžal Darka Birjukova, je prisoten tu…