Kot so pred nekaj trenutki sporočili iz primorskega drugoligaša NK Brd, so se razšli z dosedanjim trenerjem članske ekipe Dominikom Beršnjakom.


Brda so sicer v obeh spomladanskih krogih remizirala, najprej so uvodoma doma odščipnili točko lendavski Nafti 1903, v soboto pa so po zaostanku prišli do točke v Novem mestu pri Krki. Kljub dvema pozitivnima rezultatoma so se Brici po zadnjem krogu v 2. slovenski nogometni ligi znašle na dnu lestvice in imajo točko zaostanka za predzadnjimi Brežicami.

Uradna objava kluba: “Sporočamo vam, da je trener Dominik Beršnjak z NK Brda dne 17. 3. 2019 prekinil pogodbo o sodelovanju. Ponosni smo, da ne samo igralci, ampak da tudi naši trenerji napredujejo v močnejše in bogatejše klube. Dominiku se zahvaljujemo za korektno opravljeno delo in mu želimo uspešno nadaljevanje trenerske kariere v tujini. Nogometni klub Brda Dobrovo intenzivno išče novega trenerja članske ekipe, ki bo sposoben nadaljevati delo Beršnjaka in našo člansko ekipo popeljati do novih zmag in obstanka v 2. Slovenski nogometni ligi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kdo bo naslednjo sezono igral v prvi ligi?

Medtem, ko je večina slovenskih nogometnih klubov pred dnevi že zaključila sezono, je pred…