Končani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravili Primorje, Krka in Jadran sta se na Primorskem razšla z remijem 1-1.


V Športnem park so se domači sicer hitro znašli v zaostanku, že v 8.minuti je domačo mrežo zatresel izkušeni Marko Nunić. A varovanci Darka Birjukova so hitro odgovorili in le osem minut kasneje izenačili preko Luke Gajiča. Do konca prvega dela smo nato videli kar tri zadetke, prav vse pa so zabili domačini. Najprej je dva gola dosegel Tibor Gorenc Stanković, nato se je pred odhodom na odmor drugič med strelce vpisal še Gajič in postavil končnih 4-1. Dob kljub zmagi ostaja v coni izpada, Primorje najdemo na 9. mestu.

ROLTEK DOB 4:1 PRIMORJE AJDOVŠČINA

Tudi v Dekanih smo videli manjše presenečenje, tretjeuvrščena Krka je namreč prišla le do točke proti domačinom, ki so v borbi za obstanek. Podobno kot v Dobu, sta oba zadetka padla v prvem polčasu. V 14. minuti je s svojim desetim golom goste v vodstvo popeljal Dino Kapitanović, le pet minut kasneje pa je izenačil Noel Bilić. Krka tako ostaja tretja, Jadran pa štirinajsti.

JADRAN DEKANI 1:1 KRKA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žan Mencinger
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Aluminij v Novo Gorico odhaja z lepo popotnico

V Kidričevem sta se na prvi kvalifikacijski tekmi dvoboja, ki v naslednji sezoni prinaša n…