S pripravljalnimi preizkušnjami so pričeli tudi nogometaši Roltek Doba, ki so včeraj gostovali pri južnih sosedih. Nedaleč od slovensko-hrvaške meje, v kraju Laduč, so se pomerili z novopečenim hrvaškim drugoligašem Bistro.


Moštvo slovenskega stratega Iztoka Kapušina, ki si je z drugim mestom v 3. HNL center priigralo napredovanje med drugoligaše, je obračun, ki ni postregel z veliko priložnostmi, v svojo korist preobrnilo v zaključku, ko je najprej zadel Niko Vlatković, eden izmed številnih novincev v četi trenerja Kapušina, ki se je v Bistro preselil iz Opatije, končni izid srečanja pa je postavil Jurica Jeleč, ki je v sezoni 2012/13 igral tudi v dresu kidričevskega Aluminija.Novi strateg Dob Željko Mitraković, ki je moštvo zbral v začetku meseca, je priložnost na prvi pripravljalni tekmi ponudil dvaindvajseterici nogometašev, pogrešal pa trojico in sicer Uroša Klopčiča, Jana Češnjevarja in Denisa Mešanovića.

BISTRA 2:0 ROLTEK DOB
Vlatković, Jeleč
Roltek Dob – prvi polčas: Vezirović, Kukavica, Mohar, Mirtić, Lukanc, Kunstelj, Leskovar, Malina, Lunder, Vasilić, Karamarković. Drugi polčas: Avsec, Rape, Burkeljca, Lončar, Račić, Močnik, Jemec Kocjan, Avbelj, Derstenšek, Hari Vajda, U. Klopčič. Trener: Željko Mitraković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dob zabil kar štirikrat, remi v Dekanih

Končani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravil…