Nogometaši Roltek Doba so si v minuli sezoni z veliko zalogo točk zagotovili naslov drugoligaškega prvaka, a tako kot že dve leti poprej tudi tokrat zavrnili napredovanje med prvoligaše.


Člansko moštvo se bo tako v prihodnji sezoni znova dokazovalo na drugoligaških zelenicah, a bo ‘roletarje’ v sezono 2014/15 popeljal novi trener. Po odhodu Damijana Romiha, ki se je preselil h konkurentom iz Kidričevega, je štafetno palico prevzel Željko Mitraković, ki je bil pred leti že član Dobljanov, takrat še kot nogometaš. Danes 41-letni strateg, ki je v času aktivne nogometne kariere sedemkrat oblekel tudi dres z državnim grbom, je v preteklosti vodil moštvo ljubljanske Svobode, nazadnje pa je bil trener mladinske selekcije Doba, s katero je v prejšnji sezoni 2. SML zahod zasedel četrto mesto.

Nekdanji nogometaš Kopra, Gorice, Primorja, Domžal, Olimpije, Triglava in drugih klubov je svoje varovance prvič zbral včeraj popoldne, ko so nogometaši pričeli s pripravami na novo sezono. Bodo tudi tokrat podobno uspešni kot v minulih treh izvedbah?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Dob zabil kar štirikrat, remi v Dekanih

Končani sta obe današnji tekmi v 2.SNL. Dobljani so nekoliko presenetljivo visoko odpravil…