Nogometaši Roltek Doba so si v minuli sezoni z veliko zalogo točk zagotovili naslov drugoligaškega prvaka, a tako kot že dve leti poprej tudi tokrat zavrnili napredovanje med prvoligaše.


Člansko moštvo se bo tako v prihodnji sezoni znova dokazovalo na drugoligaških zelenicah, a bo ‘roletarje’ v sezono 2014/15 popeljal novi trener. Po odhodu Damijana Romiha, ki se je preselil h konkurentom iz Kidričevega, je štafetno palico prevzel Željko Mitraković, ki je bil pred leti že član Dobljanov, takrat še kot nogometaš. Danes 41-letni strateg, ki je v času aktivne nogometne kariere sedemkrat oblekel tudi dres z državnim grbom, je v preteklosti vodil moštvo ljubljanske Svobode, nazadnje pa je bil trener mladinske selekcije Doba, s katero je v prejšnji sezoni 2. SML zahod zasedel četrto mesto.

Nekdanji nogometaš Kopra, Gorice, Primorja, Domžal, Olimpije, Triglava in drugih klubov je svoje varovance prvič zbral včeraj popoldne, ko so nogometaši pričeli s pripravami na novo sezono. Bodo tudi tokrat podobno uspešni kot v minulih treh izvedbah?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Primorje odstavilo trenerja

Iz Nogometnega društva Primorje Ajdovščina so sporočili, da so se sporazumno razšli z dose…