V soboto so nogometaši Doba pod vodstvom Dejana Djuranovića odigrali pripravljalno tekmo z Grosupljem in slavili z rezultatom 0:2. Slovenski drugligaš se v sredo na priprave odpravlja na hrvaško obalo.


Po srečanju smo se pogovarjali z gostujočim trenerjem: “Na pripravah gre vse po planu. Zadovoljen sem, ker so fantje izredno motivirani in odlično trenirajo. Po načrtih smo odigrali tudi določene tekme. Tudi na današnji tekmi je bilo nekaj dobrih in nekaj slabih stvari, ampak smo zadovoljni. Konec koncev smo si ustvarili veliko število priložnosti, slabost pa je, da smo jih premalo realizirali, rezultatsko pa se je na koncu izšlo. Mogoče nam kakšen igralec primanjkuje, dva imamo poškodovana, tako da so bili nekateri morda malce več obremenjeni od planiranega. Vse skupaj je pozitivna ocena.”

O mogočih okrepitvah, še pred zaključkom tega, je trener Djuranović dejal: “Danes je zadnji dan, to kar je nabrano, zbrano. Tista dva, ki sta poškodovana se lahko priključita prej, tako da ta kader, ki je, bo šel v spomladanski del oddelat teh enajst tekem. Važno je, da bomo zdravi.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Goričani podaljšali z napadalcem

Po tem, ko se pri Gorici pospešeno pripravljajo na povratek med slovensko elito, so se zač…