Že včeraj se je s tekmo na Ptuju začel osmi krog v 2. SNL. Danes in jutri pa se ples na drugoligaških zelenicah nadaljuje. Danes bomo spremljali pet tekem, jutri sledita še dve. Med drugim bomo jutri spremljali tudi derbi z vrha razpredelnice.


Sobotni dan bosta otvorila Primorje in Rudar, ki se bosta ob 14:45 udarila v Ajdovščini. Rudar z novo zmago lovi priključek z vrhom lestvice, tudi Primorje pa bi z morebitno zmago uspelo prehiteti Rudar in se prav tako vmešati v boj za najvišja mesta.

Preostale štiri tekme sobotnega popoldneva bodo odigrane ob 16. uri. Beltinci, ki se trenutno nahajajo na desetem mestu bodo doma gostili štirinajsto Ilirijo. V Dekanih bomo spremljali tekmo med predzadnjimi domačini in šestouvrščenim Fužinarjem. Nafta bo v Lendavi gostila zadnje Brežice. Tretji Roltek Dob pa bo doma gostil Vitanest Bilje.

V nedeljo bosta obe tekmi odigrani ob 16. uri. Krško bo pričakalo Krko, že prej omenjeni derbi vrha lestvice pa se bo odvijal v Rogaški Slatini, kjer se bosta pomerila Rogaška in Gorica.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Danes še pet tekem 12. kroga v drugi ligi

Ob 15. uri se bodo pričele prav vse tekme. Derbi z vrha lestvice bo odigran v Dobu, kamor …