Z zaostalim obračunom 17. kroga se bo popoldan v Krškem zaključil jesenski del drugoligaškega tekmovanja. Na stadionu Matije Gubca se bodo Krčani udarili z Grosupeljčani.


Dvoboj je sprva bil načrtovan v nedeljo 20. novembra, a je zaradi obilnega deževja in razmočenega terena bil prestavljen na kasnejši termin. Krško in Brinje Grosuplje se v prvem delu sezone ne moreta pohvaliti z dobrimi rezultati, saj obe moštvi zasedata mesti pri dnu lestvice. Krčani pred zadnjih 90 minut tega leta zasedajo skromno 14. mesto in imajo 15 osvojenih točk, s tremi točkami manj dno lestvice zasedajo Grosupeljčani. Morebitna današnja zmaga bi obema kluboma predstavljala določen obliž na rane, a vse kaže, da ekipi spomladi bržčas čaka še hud boj za obstanek.

Krško danšnje nasprotnike pričakuje z izjemno slabo popotnico. Moštvo je v seriji sedmih tekem brez zmage, zadnjih šest ni vknjižilo niti točke. Nekoliko boljšo formo kaže Brinje, ki je v drugi polovici oktobra ujelo pravi ritem in na treh tekmah vknjižilo sedem točk, toda nato v novembru na treh obračunih ostalo brez točk. Edini medsebojni obračun v tej sezoni sta ekipi odigrali v 2. krogu, ko v Grosuplju po zadnjem sodnikovem žvižgu ni bilo zmagovalca (1:1).

Krško – Brinje Grosuplje, 13:30

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od D.Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zapustil nas je tvorec uspeha Krškega

Triintrideseti dan leta 2023 je zavit v črno na jugovzhodu Slovenije. Po kratkotrajni bole…