Današnjo praznično sredo bodo izkoristili tudi slovenski drugoligaši, da odigrajo zaostala srečanja.


V okviru 11. kroga se bosta v Dekanih pomirila domači Jadran in ljubljanski Bravo. Ljubljančani so z zmago v Beltincih ponovno zasedli vrh lestvice, ki ga nikakor nočejo izpustiti. Medtem je tudi Jadran v zadnjem krogu vpisal visoko zmago, ko so doma odpravili Brežice, z novimi tremi točkami so se Primorci zavihteli na enajsto mesto lestvice. Glede na formo obeh ekip in ob pogledu na lestvico je jasno komu pripada vloga favoritov, a seveda bodo Dekančani poskušali narediti vse, da doma presenetijo favorizirane goste.

Dve srečanji sta odpadli tudi v zadnjem 13. krogu, najprej se bosta še ob 11.30 uri pomirila ljubljanska Ilirija in Rogaška. Ljubljančani so v seriji dveh pozitivnih rezultatov in bi radi proti Slatinčanom prišli še do tretjega pozitivnega rezultata. Medtem pa so nogometaši Rogaške v precej slabši formi, v zadnjih dveh krogih so dvakrat priznali premoč nasprotnikom in seveda upajo, da uspejo v prestolnici sestaviti predstavo s katero se bodo lahko v Rogaško Slatino vrnili z točkami.

Ob 14.00 uri bodo Radomlje pred svojimi gledalci gostile Bilje. Glede na formo obeh ekip, je vloga favoritov na strani gostiteljev, ki bi z zmago ob morebitnem spodrsljaju Brava lahko ponovno zavzele vrh lestvice. Nogometaše Bilj čaka danes izjemno zahtevna naloga v kolikor si želijo zapustiti Radomlje neporaženi.

 

Razpored 11. in 13. kroga

Sreda 31.10.2018

11:30; Ljubljana; Ilirija 1911 : Rogaška

14:00; Dekani; Jadran Dekani : AŠK Bravo

14:00; Radomlje; Kalcer Radomlje : Vitanes Bilje

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Prva polovica sklepnega kroga

Četrti majski petek je rezerviran za štiri tekme zadnjega kroga druge lige. Prvak, ki se s…