Danes sta bili od planiranih štirih tekem v 13. krogu 2. slovenske nogometne lige odigrani le dve tekmi. Srečanje med Ilirijo in Rogaško, ter Radomljami in Biljami je bilo zaradi obilnih padavin prestavljeno in bosta odigrani v sredo 31.10.2018.


V uvodnem srečanju današnjega programa sta se v Beltincih pomirila domači Beltinci in ljubljanski Bravo. Srečanje so boljše pričeli gostje, ki so povedli sredi prvega polčasa, ko je prvi resni udarec na gol Domna Zvera končal za njegovim hrbtom, iz roba kazenskega prostora je za vodstvo Brava poskrbel Ovbokha Agboyi. V nadaljevanju so Beltinčani vzpostavili ravnotežje, ter v 67. minuti uspeli rezultat izenačiti, ko je Alen Bubek dosodil najstrožjo kazen za žuti. Izenačujoči zadetek je iz najstrožje kazni dosegel Jernej Trstenjak. Toda gostje so po izenačenju hitro pritisnili na plin in že pet minut po prejetem zadetku ponovno povedli, za novo vodstvo Ljubljančanov je iz roba kazenskega prostora zadel Mitja Križan. Končni rezultat in nove tri točke je v izteku srečanja postavil rezervist Matej Zemljak. Ljubljančani so se na lestvici ponovno zavihteli na prvo mesto, Beltinci so zdrsnili na trinajsto mesto.

Foto: Blaž Weindorfer

V Vipolžah so domača Brda gostila ravenski Fužinar. Srečanje pred maloštevilnimi gledalci ni ponudilo zadetkov, tako sta se ekipi razšli z delitvijo točk. Fužinar z novo točko ostaja na devetem mestu, medtem tudi Brda z novo točko ostajajo na štirinajstem mestu lestvice.

Rezultati 13. kroga 2. SNL

Beltinci : AŠK Bravo 1:3 (0:1)

200; Trstenjak 67`-11m; Agboyi 24`, Križan 72`, Zemljak 90`

Brda : Fužinar Vzajemci 0:0

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brežičani v drugi teden priprav z dvema novincema

Večina drugoligašev je že začela s pripravami na spomladanski del sezone. Zadnjeuvrščeno m…