Danes bo v Dravogradu ob 16.00 uri odigran povratni obračun dodatnih kvalifikacij za uvrstitev v 2. slovensko nogometno ligo.


V sredo sta ekipi odigrali prvi medsebojni dvoboj, katerega so po preobratu v drugem delu dobili Biljanci, ki so slavili doma z 2:1. Za zmago Bilj sta v sredo zadela Kevin Humar in Matej Žižmond.

V domačem taboru seveda upajo, da bodo s pomočjo bučne podpore uspeli izničiti zaostanek, ter se na koncu veselili uvrstitve v višji rang tekmovanja. Korošci so v letošnji sezoni pred svojimi navijači le stežka priznavali premoč tekmecem nasprotnikom in četa Marka Pšeničnika bo zagotovo naredila vse, da po 90. minutah preobrnejo rezultat ter se veselijo napredovanja v 2. slovensko nogometno ligo.

Biljanci, ki prihajajo na Koroško z prednostjo imajo seveda pred povratnim obračunom svojo računico. Sandi Valentinčič bo zagotovo stavil na granitno obrambo svojega moštva, ob tem pa upal, da se njegovim napadalcem v fazi napada ponudi dovolj prostora, da si zagotovijo rezultat, ki bi jih peljal v višji rang tekmovanja.

Bodo Dravograjčani uspeli preobrniti rezultat, ter se veseliti napredovanja? Ali bodo Biljanci tudi na Koroškem iztržili ugoden rezultat, ter napredovali v 2.SNL?

 

16.00; Dravograd; Dravograd Avto Grubelnik : Vitanest Bilje

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kdo bo naslednjo sezono igral v prvi ligi?

Medtem, ko je večina slovenskih nogometnih klubov pred dnevi že zaključila sezono, je pred…