Danes bosta tekmovanje v 2. SNL odprla Krka in velenjski Rudar. Slovensko nogometno javnost pretresajo novi primeri okužbe, zato bo danes Odbor za nujne zadeve NZS odločal o nadaljnjih aktivnostih. Kot vse kaže, bo današnji dvoboj na stadionu Portoval odigran, s pričetkom ob 18.30 uri.


Nazadnje sta se nasprotnika v 2. SNL pomerila v sezoni 2007/08, takrat so Velenjčani tusi osvojili naslov v 2.SNL in napredovali med elito. Knapi so slavili dve visoki zmagi, v Velenju je bilo na prvem dvoboju v prvem krogu kar 7:0, v 24. krogu 4:1, medtem ko sta si še enkrat nasprotnika razdelila po točko, dvoboj se je končal z rezultatom 1:1.

Velenjčani so v lanski sezoni končali na zadnjem mestu PLTS, s tem, da niso uspeli vpisati nobene zmage. V pripravljalnem obdobju so nogometaši Krke igrali dobro, na zadnjem dvoboju so premagali tudi ljubljansko Olimpijo. Pred današnjo tekmo je Damjan Trifković za klubsko spletno stran dejal: “Po zelo kratkem premoru in pripravah, nas že čaka prva tekma v sezoni. Igramo proti zahtevnem nasprotniku, ki je imel več kot dovolj časa za kvalitetne priprave, kar se je tudi opazilo pri njihovih zadnjih pripravljalnih tekmah, kjer so prikazali izredno dobre igre. Kljub vsemu gremo v Novo mesto z veliko željo, da odigramo borbeno in disciplinirano tekmo ter prinesemo domov vse tri točke.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dve mojstrovini za skok Triglava z dna lestvice

Nogometaši Triglava ne zasedajo več zadnjega mesta v 2. SNL, potem ko so Kranjčani iz gost…