Po slabem začetku sezone je v ptujskem klubu precej pestro dogajanje. Po porazu v Biljah v 6. krogu je s trenerskega stolčka odletel Viktor Trenevski, katerega je nadomestil Jura Akšič in ekipo že vodil na tekmi v Brežicah. Tudi tam pa se Dravi ni izšlo, saj so morali priznati premoč domači ekipi, ki je zmagala s 3:1.


Danes nogometaši s Ptuja gostijo ekipo Roltek Doba, ki je v odlični formi. Na zadnjih treh tekmah so vpisali prav toliko zmag, dosegli pa so jih proti Rudarju, Triglavu in Brdom in se tako trenutno nahajajo na visokem 4. mestu, le tri točke za vodilnimi Radomljami. Na drugi strani so domači, po kar štirih zaporednih porazih proti Krki, Biljam, Šmartnem in Brežicam, šele na skromnem 15. mestu z vsega tremi točkami, izenačeni z Brdi, ki so povsem na dnu.

Videli bomo ali lahko Drava danes vendarle obrne krivulje navzgor in začne z dvigovanjem po lestvici, katerega si italijanski ambiciozni lastniki nedvomno zelo želijo. Tekma bo ponovno, ko gre za domače tekme Drave na začetku te sezone, odigrana v Zavrču in sicer ob 16. uri, glavni sodnik pa bo Alen Borošak.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Televizijski prenos z Rogaške Slatine

V devetem krogu 2. Slovenske nogometne lige bodo blagoslova televizijskega prenosa deležni…