V Beltincih je bilo odigrano prvo srečanje dodatnih kvalifikacij med Beltinci in Bledom. Pred povratnim obračunom, ki bo v sredo na Bledu je v minimalni prednost i Bled, ki je zadel v gosteh, saj se je tekma končala brez zmagovalca z 1:1.


Pred osemsto gledalci so srečanje boljše pričeli žuti, ki so povedli v 10. Minuti srečanja, ko je Filipa Peruška premagal Mitja Mauko. Blejci so izenačenje niso potrebovali dolgo, saj so le devet minut kasneje rezultat izenačili. Izenačujoči zadetek je dosegel Armin Pašić. Tik pred iztekom rednega dela so žuti ostali brez Mitje Kosija, ki je moral zaradi rdečega kartona predčasno v slačilnico.

V drugem delu gledalci, kljub temu, da so imeli Blejci igralca več niso videli zadetkov. Z prednostjo gola v gosteh pa se na povratno tekmo podajajo Blejci.

Lušt Beltinci : Bled Hirter 1:1 (1:1)

800; Mauko 10`; Pašić 19`

Rdeči Karton: Kosi 44`

Lušt Beltinci: Zver, Šnajder, Bertalanič, Ropoša (64` Hartman), Trstenjak, Mauko (84` Pavel), Hartman (33` Kosi), Tkalec, Kotnik, Kristl, Apatič

Bled Hirter: Peruško, Varl, Fermišek, Gaberščak, Udrih, Trelc (73` Dimitrov), Remškar (83` Zajšek), Pašić, Stanko, Grilc, Grašić (88` Križaj)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pri Gorici sestavljajo prvoligaški igralski kader, podpisali dve novi pogodbi

Že tri kroge pred koncem letošnje sezone drugoligaškega tekmovanja, je postalo jasno, da s…