Danes je bilo v Biljah odigrano prvo kvalifikacijsko srčenje za popolnitev 2. slovenske nogometne lige med domačimi Biljami in Dravogradom. Pred povratnim obračunom so si minimalno prednost pred kar petsto gledalci zagotovili Biljanci, ki so doma slavili z 2:1.


Po dobre pol ure igre so povedli gostje iz Koroške, ko je mrežo Jureta Lipičarja zatresel Matevž Štruc. Z minimalno prednostjo so na odmor odšli Korošci. Biljanci so po slabih desetih minutah igre uspeli rezultat izenačiti, ko je Primoža Kanduča premagal Kevin Humar. Dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela so Biljanci uspeli rezultat popolnoma preobrniti. Za vodstvo in na koncu za minimalno zmago je poskrbel rezervist Matej Žižmond.

Povratni obračun bo odigran v soboto, 2.6.2018 ob 16.00 uri v Dravogradu.

ND VITANEST BILJE : NK DRAVOGRAD AVTO GRUBELNIK 2:1 (0:1)

500; Humar 54`, Žižmond 71`; Štruc 29`

ND VITANEST BILJE: Lipičar, Batič (68` Žižmond), Humar, Bragato (81`Koron), Doplihar, Pečenko (87` Koc), Tragin, Pušnar, Devetak, Ferjančič, Žižmond

NK DRAVOGRAD AVTO GRUBELNIK: Kanduč, Smrtnik, Krajnc, Gluhovič, Rogina, Kogelnik (88` Hudin), Čede (80` Vezaj), Končnik, Strefanović, Štruc, Ljubanić (8` Kremljak)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kdo bo naslednjo sezono igral v prvi ligi?

Medtem, ko je večina slovenskih nogometnih klubov pred dnevi že zaključila sezono, je pred…