V nadaljevanju sezone za ekipo Beltincev v 2. SNL več ne bo nastopal Ivo Kuzma. Petindvajsetletnik bo odslej svojo srečo iskal drugje.

Kuzma je z izjemo krajšega obdobja, ki ga je v prvi polovici leta 2019 preživel v Avstriji, beltinški dres nosil vse od začetka sezone 2018/19. V tem obdobju je klubu pomagal pri uresničitvi glavnega srednjeročnega cilja, da Beltinci postanejo stabilen drugoligaš. Kuzma je za Prekmurce v 2. SNL sicer zbral le 38 nastopov, predvsem zaradi posledic težje poškodbe, ki ga je iz nogometnih igrišč oddaljila za več kot leto dni. Zadnji obračun za žuto-plave je odigral konec oktobra leta 2021 proti Dekanom.

“Klubu sem hvaležen, da sem lahko bil del njegove zgodbe. Na žalost v zadnjem letu zaradi poškodbe nisem mogel pomagati ekipi pri uresničitvi ciljev. Verjamem v svoje bivše soigralce in jim želim čim uspešnejšo sezono. Ob tej priložnosti pa bi se rad zahvalil vsem v klubu, prav tako pa tudi vsem navijačem, ki zvesto podpirajo žutoplave,” je za klubsko spletno stran dejal zdaj že nekdanji igralec Beltincev, ki se je v polni pogon vrnil šele pred nekaj tedni.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

VIDEO: Szabo junak obračuna v Lendavi, Nafta do prve zmage v tem letu

Šest zadetkov, dve enajstmetrovki in dva rdeča kartona so bilanca razburljivega obračuna m…