Tudi v moštvu Ankaran-Hrvatinov, ki po štirih krogih drugoligaškega tekmovanja s sedmimi točkami zaseda visoko tretje mesto, je v izdihljajih poletnega prestopnega roka prišlo še do dveh prihodov.


Vodstvo primorskega drugoligaša je v ekipo, ki je v uvodu sezone najprej remiziralo v Veržejo ter po dveh zmagah nad Tolminom in Šenčurjem nazadnje izgubila s Triglavom, zvabilo še dva obetavna nogometaša, Tomaža Rodico in Luko Badžima. Slednji se bo pri Ankaranu pridružil očetu Vladu, trenerju članskega moštva. Badžima so Koprčani poslali na enoletno posojo, 17-letni nogometaš pa se najbolje znajde na poziciji osrednjega branilca ali veznega nogometaša, lani pa je kot kapetan kadetskega moštva odigral 28 tekem in dosegel tudi tri zadetke. Tudi drugi novinec, Tomaž Rodica, prihaja iz koprskih vrst. Danes 19-letni napadalec se na igrišča vrača po večmesečni odsotnosti po operaciji križnih kolenskih vezi, pred tem pa je v mladinskem moštvu Kopra na 17 tekmah dosegel kar 14 zadetkov. Javnost je nase opozoril na prijateljski tekmi s kadetsko ekipo slovitega AC Milana, ki so jo Koprčani dobili s kar 4:1, vse štiri zadetke pa je dosegel prav Rodica.

Kot so še sporočili, je klub s kadrovanjem zelo zadovoljen, poleg Badžima in Rodice so prišli še obetavni Luka Vekić, Robi Gajšek in Luka Lekič, ki pa ima trenutno težave s poškodbo kolena, zaradi katere bo moral v kratkem na lažji operativni poseg. Obenem pa velja še omeniti, da ob igrišču Sv. Katarine rastejo tudi novi prostori, kjer bodo nove slačilnice našli tudi nogometaši.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nezadovoljstvo v taboru Triglava: “Teren ni spominjal na nogometno igrišče”

Nogometaši Triglava so s sobotnim porazom v Rogaški Slatini zaključili jesenski del sezone…