Kidričani so pred novo sezono, v kateri bodo znova naskakovali mesta v vrhu 2. SNL, ostali še brez enega izkušenega nogometaša, saj je Aluminij zapustil tudi Leon Panikvar.


Marko Drevenšek, Klemen Bingo, Rade Jovanović, Robert Kurež, Klemen Medved, Mitja Rešek in Rok Letonja so se s ‘šumari’ razšli že pred časom, Panikvar pa bo zaradi službenih obveznosti, podobno kot Letonja, kariero nadaljeval pri ptujski Dravi, ki bo v prihodnji sezoni naskakovala uvrstitev med drugoligaše. Vodstvo rdeče-belih je že poskrbelo za nekaj prihodov. Že pred dnevi smo poročali, da bo dres Aluminija nosil 25-letni vezist Dejan Krljanović, že pred časom se je s Šenčurja preselil Marko Nunić, ki pa mu bo v napadu družbo delal tudi Lovro Bizjak. 20-letni napadalec je bil jeseni z enajstimi zadetki prvi strelec 2. SNL, a nato pozimi prestopil v avstrijski Wildon. Leon Leuštek bo pokrpal luknje v obrambi, 21-letni nogometaš je na Hrvaškem igral že za številne klube. Med drugim je nosil tudi drese zaprešićkega Interja, Karlovca in Hrvatskega Dragovoljca.

Kidričani, ki jih bo v novi sezoni vodil Damjan Romih, se bodo danes na domačem igrišču pomerili z Radljami, v sredo pa v goste prihajajo še Ptujčani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Primorje odstavilo trenerja

Iz Nogometnega društva Primorje Ajdovščina so sporočili, da so se sporazumno razšli z dose…