Nogometaši vodilnih Radomelj ne popuščajo, tudi v Goriških Brdih so se veselili treh zmage, že devete v letošnji sezoni. Mlinarji so povedli po dobre pol ure igre, ko je edini zadetek v prvem polčasu dosegel Sacha Varga. Varovanci Oskarja Drobenta so prednost povišali po dobri uri igre, ko je domačega vratarja Denis Pintola premagal Mark Zabukovnik. Piko na i deveti prvenstveni zmagi je s svojim drugim zadetkom v sodnikovem dodatku postavil Sacha Varga. Radomljani tako tudi po enajstem krogu ostajajo na vrhu prvenstvene razpredelnice.  


Nogometaši lendavske Nafte so doma visoko ugnali Jadran Dekane. Edini zadetek v prvem delu je dobrih tristo petdeset gledalcev videlo že v osmi minuti, ko je za vodstvo Prekmurcev poskrbel Vedran Vinko. V drugi del so Lendavčani vstopili naravnost izjemno in po le treh minutah svojo prednost povišali z zadetkom Jake Bizjaka. Le minuto zatem so Lendavčani še tretjič zatresli primorsko mrežo, ko je v polno meril Mihael Rebernik. Dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela je za neulovljivo prednost s svojim drugim zadetkom na srečanju poskrbel Mihael Rebernik. V 81. minuti je Jaka Bizjak s svojim drugim zadetkom potrdil izdatno zmago.

Nogometaši Gorice so prvič kot drugoligaši odigrali domače srečanje v svojem športnem parku in z zmago proti Krki na najlepši možni način otvorili novo zelenico v novogoriškem športnem parku. Goričani so pričeli izjemno in že v prvi nevarni akciji zatresli mrežo Dolenjcev, ko je v polno meril Luka Volarič. Že v 17. minuti srečanja so Primorci svojo prednost povišali, ko je Tonija Šuškovića premagal Mark Gulič. Končni rezultat je dobrih dvajset minut pred iztekom rednega dela postavil Osuji. Goričani z še osmo prvenstveno zmago ostajajo na drugem mestu lestvice.

V zadnjem nedeljskem srečanju sta se na Bonifiki v primorskem derbiju srečala domači Koper in Vitanest Bilje. Odločujoči trenutek srečanja se je zgodil v 16. minuti srečanja, ko je padel edini zadetek na srečanju. Nove tri točke in še osmo prvenstveno zmago Koprčanom je zagotovil Ivica Guberac. Koprčani imajo sedaj enako število točk kot Goričani in za vodilnimi Radomljami zaostajajo tri točke.

Rezultati 11. kroga:

Brda : Kalcer Radomlje 0:3 (0:1)

100; Varga 33`, 92`, Zabukovnik 62`

Nafta 1903 : Jadran Dekani 5:0 (1:0)

350; Vinko 8`, Bizjak 48`, 81`, Rebernik 49`, 75`

Gorica : Krka 3:0 (2:0)

250; Volarič 3`, Gulič 17`, Osuji 71`

Koper : Vitanest Bilje 1:0 

Guberac 16`

Že odigrano:

Beltinci Klima Tratnjek : Rogaška 1:0 (1:0)

250; Raduha 33`-11m

RK: Hočevar 70` – Beltinci Klima Tratnjek

Brežice Terme Čatež : Fužinar Vzajemci 1:4 (0:2)

50; Drugović 74`; Trdina 38`, 61`, Pipuš 40`, Turkuš 55`

Koroška Dravograd : Krško 0:2 (0:0)

80; Ćirjak 52`, 58`-11m

RK: Kanduč 56` – Koroška Dravograd

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krško začelo priprave na svojo 17 drugoligaško sezono

Drugoligaški klubi so te dni pričeli s pripravami na novo sezono. V torek je začel s pripr…