Na uradni spletni strani Nogometne zveze Slovenije (NZS), so danes objavili datum tekme proti Portugalski. Slovenska članska reprezentanca se bo 26. marca, v Stožicah pomerila proti nekdanjim evropskim prvakom. Pred odhodom v Nemčijo, bo izbrana vrsta Slovenije predvidoma odigrala štiri pripravljalne tekme.


Na spletni strani Nogometne zveze Slovenije so zapisal, da se bo prodaja vstopnic za tekmo s Portugalci začela v prvi polovici februarja. Omenjeni reprezentanci se bosta med seboj pomerili prvič v zgodovini. Povpraševanje za tekmo bo zagotovo ogromno, saj navsezadnje v Ljubljano prihaja legendarni Cristiano Ronaldo!

Nogometna zveza Slovenije in Portugalska nogometna zveza sta sklenili dokončni dogovor o igranju pripravljalne tekme moških članskih reprezentanc v Ljubljani. Tekma, za katero si je ob obeležitvi stote obletnice obletnice krovne nogometne organizacije v Sloveniji močno prizadeval predsednik NZS, Radenko Mijatović, bo odigrana 26. marca v Stožicah.

Portugalska bi v Sloveniji morala gostovati že leta 2020, ko sta nogometni zvezi prav tako že dosegli dogovor o gostovanju evropskih prvakov iz leta 2016, tekma pa je bila nato preložena za nedoločen čas zaradi takratne epidemije koronavirusa, so zapisali na uradni spletni strani NZS.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od KF
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenija dobila nasprotnike v ligi narodov

Znani so nasprotniki slovenske nogometne reprezentance, ki bodo z našimi reprezentanti moč…