Slovenska reprezentanca je uvodno tekmo novoustanovljene Lige narodov začela s porazom na domačem terenu, v Stožicah so z rezultatom 2:1 bili boljši Bolgari. Na drugi tekmi v skupini so Norvežani na domačem terenu premagali Ciprčane (2:0) in po prvem krogu zasedajo prvo mesto v skupini, ki vodi v višji rang tekmovanja.


 

Slovenija je v Stožicah doživela nov poraz. Na četrti tekmi pod vodstvom selektorja Tomaža Kavčiča je reprezentanca doživela že tretji poraz in si že na uvodu novoustanovljenega tekmovanja otežila možnosti v boju za napredovanje. Po dvoboju je domači strateg bil nezadovoljen z rezultatom, kljub temu pa igralcem ni imel ničesar za očitati: “Pobrali smo se po prejetem zadetku, celo tekmo smo iskali priključek, a na koncu smo ga na drugi strani ponovno naivno prejeli. Poizkušali smo, igralcem nimam kaj za očitati. Potrebno se je vrniti za tekmo proti Cipru.”

 

Slovencem je obrambna postavitev Bolgarije povzročala kopico težav, na katero pa Kavčičevi varovanci niso imeli odgovora. “Igralci na igrišču so bili motivirani, manjkal je pač ta zadetek. Mi smo poizkušali, Bolgari so igrali precej zaprto in nismo prišli do gola. Tako pač je. Bili smo boljši, zaslužili smo si več,” še je dejal domači strateg po tekmi, ki bo hitro utonila v pozabo. Že v nedeljo reprezentanco čaka nova tekma, ko bodo Slovenci v drugem krogu gostovali na Cipru.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Branilec Olimpije na pragu reprezentance?

Ta teden je pričela s treningi tudi mladinska ekipa Olimpije, ki ji od minulega poletja s …