Slovenska nogometna reprezentanca bo na današnjem obračunu proti Črnogorcem ciljala na novo zmago, s katero bo zaključila uspešno leto 2022. V Stožicah se obeta lep obisk.

Dobri rezultati Slovenije v zadnjih mesecih niso ostali neopaženi, tako da se bodo reprezentantje na zimski odmor odpravili pred številnimi navijači. Prodaja kart za prijateljski obračun proti Črni gori poteka zelo dobro, na tribunah stoženskega stadiona se bo zbralo približno deset tisoč gledalcev.

Lep obisk veseli tudi selektorja Matjaža Keka, ki pričakuje predstavo na najvišjem nivoju. Slovenci bodo proti 69. reprezentanci sveta ciljali na nadaljevanje serije neporaženosti, ki traja že pet tekem. Zmaga in remi proti Norveški ter remija proti Švedski oziroma Srbiji v Ligi narodov, ter nazadnje še slavje na pripravljalnem obračunu proti Romuniji, vsekakor predstavljajo lepo popotnico pred današnjim obračunom. Pomena nadaljevanja pozitivne serije pred pričetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo se zaveda tudi selektor: “Pričakujem pravi odnos, disciplino v obeh fazah igre in na koncu pozitiven izid. Zdaj imamo namreč dobro ozračje, dolgo smo se borili za to, je pa to hkrati tudi priprava za marčevski začetek kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024.”


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …