O včerajšnjem uspešnem večeru slovenske reprezentance v Atenah je spregovoril še eden izmed akterjev. To je branilec zagrebškega Dinama, Petar Stojanović, ki je včeraj odigral vseh 90 minut.


“Mogoče so ljudje včasih pričakovali bolj privlačen nogomet, ampak s tem smo pokazali, da smo igrali na rezultat. Svoje cilje smo dosegli, malokdo se lahko pohvali s takšno statistiko. Zadovoljen sem s tem, kako smo bili videti v tej Ligi narodov,  je o minuli Ligi narodov dejal 25-letnik, nekdanji nogometaš Maribora.

Ob tem je dejal, da so dobre temelje postavili že v prejšnjem ciklusu: “Tudi v kvalifikacijah za EP smo pokazali karakter na nekaterih tekmah, predvsem doma z Avstrijo, Poljsko, Izraelom, ampak je malo zmanjkalo. Videli pa smo, da se lahko kosamo. Konec koncev pa je glede tega karakterja ekipe najbolj pomembno to, da smo prijatelji tudi zunaj igrišča.”

“Vemo, da ne bo slabih reprezentanc. Poskušali pa bomo narediti vse, da se uvrstimo na SP, ” pa je pokomentiral še prihajajoči žreb za svetovno prvenstvo, ki bo na sporedu 7. novembra.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

V reprezentanco se vrača Boštjan Cesar, ki se bo preizkusil v vlogi selektorja

Boštjan Cesar se bo po zaključku nogometne poti preizskusil v vlogi selektorja. V prihodnj…