Mladinska reprezentanca Slovenije nadaljuje s pripravami na kvalifikacije za evropsko prvenstvo, ki jih bo oktobra gostila Srbija in kjer se bodo slovenski mladci pomerili z San Marinom, Italija in domačo Srbijo. Potem ko so mladinci pred tedni gostovali v Bosni in Hercegovini, jih prihodnji teden čaka gostovanje v Makedoniji.


Selektor reprezentance Primož Gliha je danes objavil seznam osemnajstih nogometašev. Slovenci bodo v makedonski prestolnici Skopju zaigrali v torek in četrtek, Gliha pa je povabilo poslal naslednjim nogometašem: Luka Janžekovič, Matic Vrbanec, Klemen Pucko (vsi Aluminij), Dejan Vokič (Bravo), Žan Nikolič (Dekani), Alen Ožbolt, Jon Gorenc Stankovič (oba Domžale), Matija Radikon (Gorica), Domen Jugovar, Luka Gajič (oba Interblock), Nik Mršič, Marko Krivičič (oba Koper), Nik Lorbek, Erik Gliha (Šampion), Marko Klemenčič, Blaž Poljanec, Ernest Grvala (Triglav Kranj) in Damir Bartulovič (Vicenza Calcio).

“Selekcijo sem naredil na podlagi prikazanega na zadnjih tekmah, upošteval pa sem moral tudi druge dejavnike, saj je v tem terminu kar nekaj nogometašev poškodovanih oziroma odsotnih zaradi drugih obveznosti. Vseeno pričakujem dobro zasedbo proti Makedoniji. Vpeljali smo tudi nekaj mlajših letnikov, ki so se izkazali predvsem na prvi tekmi v Bosni in Hercegovini. Čaka nas lepa izkušnja,” je za spletno stran krovne nogometne zveze povedal Primož Gliha.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kelenberger: Vsa čast dekletom in vsem, ki so verjeli v to!

Slovenska dekliška kadetska reprezentanca je tudi na drugem kvalifikacijskem obračunu za u…