Nocoj ob 20. uri bo v Krškem na sporedu tekma med slovensko in hrvaško žensko reprezentanco. Prenos bo na voljo tudi na Sportklubu.


“Morda je res malce nanavaden termin, ampak v reprezentanco vedno rade pridemo. Napredujemo in se pripravljamo za nove kvalifikacije, ki nas čakajo septembra, bodo pa za nas zelo pomembne,“ je o današnji tekmi povedala Lara Prašnikar, ki igra za Eintracht iz Frakfurta. “Že dolgo nismo igrali proti njim, dobro smo jih analizirali in se pripravili, da gremo danes po zmago, da tako zaključimo sezono,“ o Hrvaticah razmišlja Prašnikarjeva, ko veseli tudi vse večja konkurenca v reprezentanci: “Poteka borba za vsako mesto v ekipi. Vedno več deklet iz SŽNL trka na vrata reprezentance, kar je pozitivno in motivacija za naprej. Hkrati pa je tudi jasno, da imajo dobre ekipe na vsakem igralnem mestu po vsaj dve dobri igralki.”

Slovenska reprezentanca bo septembra pričela s kvalifikacijami za SP 2023.

Slovenija:
Dominika Čonč (AC Milan ITA), Kaja Eržen (AS Roma ITA), Lara Prašnikar (Eintracht Frankfurt NEM), Nina Predanič (SK Strum AVT), Mateja Zver (SKN St. Pölten AVT), Pamela Begić (Sporting de Huelva ŠPA), Sara Agrež (Turbine Potsdam NEM), Zala Meršnik (Turbine Potsdam NEM), Adrijana Mori (Turbine Potsdam NEM), Lara Klopčič (ŽNK Olimpija Ljubljana), Evelina Kos (ŽNK Olimpija Ljubljana), Izabela Križaj (ŽNK Olimpija Ljubljana), Ana Milović (ŽNK Olimpija Ljubljana), Manja Rogan (ŽNK Olimpija Ljubljana), Nika Šapek (ŽNK Olimpija Ljubljana), Zala Vindišar (ŽNK Olimpija Ljubljana), Špela Kolbl (ŽNK Pomurje Beltinci), Kaja Korošec (ŽNK Pomurje Beltinci), Špela Rozmarič (ŽNK Pomurje Beltinci), Lana Golob (ŽNK Pomurje Beltinci), Sara Makovec (ŽNK Pomurje Beltinci), Zala Kuštrin (ŽNK Radomlje).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Timotej Prosenc
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentančna okrepitev v Ljubljani

Novinke med žensko nogometno elito pri nas, so predstavile odmevno okrepitev na sredini ig…