Danes se za našo člansko reprezentanco zaključuje tekmovanje v novoustanovljeni ligi narodov. Slovenci, ki v skupini C lige narodov še nimajo zmage se bodo danes v Sofiji pomirili z Bolgarijo, srečanje v bolgarski prestolnici se bo pričelo ob 20.45 uri, pravico na srečanju pa bo delil Turek Hüseyin Göcek.


Slovenska članska nogometna reprezentanca je sinoči v bolgarski prestolnici že trenirala, v Sofijo pa je pripotovala okrnjena, saj sta zaradi poškodbe reprezentanco že zapustila Andraž Šporar in Aljaž Ivačić. Začasni selektor Igor Benedejčič pa je naknadno vpoklical vratarja Gorice Grego Sorčana.

Pred srečanje z drugo reprezentanco skupine C je za uradno spletno stran Nogometne zveze Slovenije napadalec Robert Berić poudaril, da si reprezentanca želi zaključiti nastope v skupini C z zmago: »Upam, da bo tokrat obratno, da bomo boljši in zmagali. To je zadnja tekma in zato si želimo zmagati, saj nočemo brez tega končati lige narodov. Tako da bo za nas to zelo pomembna tekma, čeprav ni pravega tekmovalnega naboja.«

Bo pa danes ponovno dres slovenske reprezentance oblekel prvi mož naše reprezentance Josip Iličić, ki v petek proti Norvežanom ni imel pravice nastopa zaradi rumenih kartonov.

Na drugi strani za Bolgare šteje zmaga, ki se bodo morili z Norvežani, saj imajo oboji trenutno na svojem računu deset točk. Prva reprezentanca iz skupine pa bo napredovala v skupino B evropskega nogometa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vanja Drkušić že tretjič to pomlad izbran v enajsterico kroga

Konec januarja je kapetan Brava odšel iz kluba. Že domala vso jesen se je šušljalo, kam ga…