Selektor slovenske nogometne reprezentance Tomaž Kavčič je na Brdu pri Kranju, danes razkril seznam igralcev, na katere bo račun na prijateljski tekmi s Črno goro, ki bo v Podgorici 2. junija.


Na seznamu ni Valterja Birse, ki je končal reprezentančno pot, prav tako ni prvega vratarja Jana Oblaka in Josipa Iličića, ki imata težave s poškodbami. Prav tako na seznamu ni igralcev, ki se v drugi italijanski ligi še borijo za preboj v Serie A (Aljaž Struna, Aleš Krajnc, Leo Štulac in Jure Balkovec).

Sta se pa na seznamu znašla dva nova igralca vijoličastih, Luka Zahović in Amir Dervišević.

Črna gora in Slovenija sta do sedaj odigrali eno prijateljsko tekmo, ki se je leta 2007 končala brez zmagovalca z 1:1. Trenutno pa Črna gora zaseda na mednarodni lestvici FIFE 43. mesto, medtem ko Slovenija trenutno zaseda 65. mesto.

Seznam vpoklicanih igralcev:

Vratarji: Vid Belec, Jan Koprivec, Matic Kotnik

Obrambni igralci: Matija Boben, Gaber Dobrovoljc, Erik Janža, Bojan Jokić, Miha Mevlja, Martin Milec, Nemanja Mitrović, Nejc Skubic

Zvezni igralci: Domen Črnigoj, Amir Dervišević, Kevin Kampl, Rene Krhin, Jasmin Kurtić, Žan Majer, Rudi Požeg Vancaš, Benjamin Verbič, Miha Zajc

Napadalci: Robert Berić, Roman Bezjak, Tim Matavž, Andraž Šporar, Luka Zahovič

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Branilec Olimpije na pragu reprezentance?

Ta teden je pričela s treningi tudi mladinska ekipa Olimpije, ki ji od minulega poletja s …