Pred nekaj trenutki je Nogometna zveza Slovenije objavila seznam selektorja Matjaža Keka za prvi dve septembrski reprezentančni tekmi. Izbrana vrsta bo najprej doma gostila Grke, nato pa se odpravlja na gostovanje v Moldavijo. Tudi omenjeni tekmi bosta verjetno odigrani brez navzočnosti gledalcev.


Selektor Kek je na seznam uvrstil kar štiri debitante, od tega prihajajo trije iz Prve lige Telekom Slovenije. To so vratar Matjaž Rozman, Nino Kouter, Mitja Lotrič in Dejan Petrovič, ki je pozimi iz Kidričevega prestopil k dunajskemu Rapidu. Poleg omenjenih nogometašev je tukaj še en igralec iz slovenskega državnega prvenstva, ki reprezentanče izkušnje iz preteklosti že ima. To je steber mariborske obrambe Nemanja Mitrović.

Ob vratarju Celja sta tu še kapetan Jan Oblak in Vid Belec. Obrambno vrsto sestavljajo: Stojanović, Skubic, Mevlja, Balkovec, Krajnc, Blažič, Janža in že prej omenjeni Mitrović. Na sredini najdemo poleg Petroviča in Koutra še Kurtića, Bijola, Vetriha, Zajca in Repa. V napadu pa prednjačijo Šporar, Vučkić, Matavž, Bohar in prej omenjeni kapetan Celjanov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bijol: ”Fuzbal” ti ponavadi vrne

Slovenija je včeraj s fantastično predstavo pred polnimi Stožicami premagala reprezentanco…