Slovenska noometna izbrana vrsta do 21 let je tokrat v Lendavi odigrala prijateljsko srečanje z vrstniki iz Gruzije. Gostje so po prvem polčasu vodili, vendar so slovenski reprezentantje v drugem delu uspeli izzid poravnati in na koncu sta se nasprotnika razšla s prijateljskih 1:1.

Gruzijci so povedli po izvedenem kotu, do odbitka je v kazenskem prostoru prišel Lochoshvili, ki je natančno meril in tudi postavil rezultat polčasa. Slovenija je v nadaljevanju krnila po izenačenje, v 52. minuti je zadetek preprečilokvir vrat, poizkusil je Kryeziu. V 64. minuti je slovenska reprezentanca le izenačila, gostujoči vratar je žogo odbil do Kadriča, ki je iz bližine zadel za izenačenje. Nasprotnika sta si do konca srečanja priigrala še nekaj priložnosti, a se rezultat ni več spremenil.

Slovenija – Gruzija 1:1
Kadrić 64’; Lochosvili 32’

Slovenija: Gril, Rogelj (od 62. Hodžić), Koblar, Zaletel, Zec, Brekalo, Pišek (od 45 Kryeziu), Horvat (od 45 Valenčič), Petrovič, Gnezda Čerin, Štor (od 45 Kadrič).

Gruzija: Buliskeria, Kobouri, Lochoshvili, Patsatsia, Ninua, Kutsia, Lakvekheliani, Mali, Arabidze, Kokhreidze, Spanderashvili.

 

Naloži več sorodnih novic
  • Nova okrepitev Primorcev

    Sežanci so danes predstavili še četrto okrepitev prestopnega roka. V vrste Primorcev je pr…
  • Najboljši strelec Mure na Poljsko?

    V lanski sezoni je bil najboljši strelec Mure Rok Sirk, ki se je znašel tik pred prestopom…
  • Curanovič zapustil Kranj

    Izkušeni vratar Darjan Curanovič je zapustil kranjsko zasedbo in se seli v Črno goro, kjer…
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenija na lestvici Fife nazadovala

Na najnovejši lestvici mednarodne nogometne zveze FIFA je slovenska izbrana vrsta nazadova…