Slovenska noometna izbrana vrsta do 21 let je tokrat v Lendavi odigrala prijateljsko srečanje z vrstniki iz Gruzije. Gostje so po prvem polčasu vodili, vendar so slovenski reprezentantje v drugem delu uspeli izzid poravnati in na koncu sta se nasprotnika razšla s prijateljskih 1:1.


Gruzijci so povedli po izvedenem kotu, do odbitka je v kazenskem prostoru prišel Lochoshvili, ki je natančno meril in tudi postavil rezultat polčasa. Slovenija je v nadaljevanju krnila po izenačenje, v 52. minuti je zadetek preprečilokvir vrat, poizkusil je Kryeziu. V 64. minuti je slovenska reprezentanca le izenačila, gostujoči vratar je žogo odbil do Kadriča, ki je iz bližine zadel za izenačenje. Nasprotnika sta si do konca srečanja priigrala še nekaj priložnosti, a se rezultat ni več spremenil.

Slovenija – Gruzija 1:1
Kadrić 64’; Lochosvili 32’

Slovenija: Gril, Rogelj (od 62. Hodžić), Koblar, Zaletel, Zec, Brekalo, Pišek (od 45 Kryeziu), Horvat (od 45 Valenčič), Petrovič, Gnezda Čerin, Štor (od 45 Kadrič).

Gruzija: Buliskeria, Kobouri, Lochoshvili, Patsatsia, Ninua, Kutsia, Lakvekheliani, Mali, Arabidze, Kokhreidze, Spanderashvili.

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentantke so javno povedale kaj si mislijo o odnosu NZS

Po tem, ko so iz Nizozemske nogometne zveze sporočili, da bodo bonuse od 1. julija 2022 en…