Mario Jurčević, nekdanji nogometaš Olimpije in občasni slovenski reprezentant, je dosegel velik preboj v svoji karieri. Presenetljiva novica je, da bo 29-letni levi bočni branilec postal novi član srbskega nogometnega velikana Partizana iz Beograda.


 

Jurčević je nazadnje igral za ciprskega prvoligaša Apollon Limasol, kjer je v pretekli sezoni na 26 tekmah dosegel dva gola in prispeval tri asistence. Po poročanju srbskih medijev se je Jurčević v Partizan preselil brez odškodnine, saj je predčasno prekinil pogodbo z Apollonom. S črno-belimi iz Beograda naj bi podpisal triletno pogodbo, kar predstavlja pomemben korak naprej v njegovi karieri.

Jurčević ima za seboj bogato kariero, v kateri je zbral štiri nastope za slovensko člansko reprezentanco. Poleg Olimpije je igral še za Bravo, Interblock, Radomlje, Aluminij, Osijek in nazadnje za Apollon Limasol. Njegove izkušnje in sposobnosti bodo vsekakor dobrodošle v obrambi Partizana, ki se pripravlja na novo sezono.

 

Ta prestop predstavlja pomemben mejnik za Jurčevića, saj bo igral za enega najbolj priznanih klubov v regiji. Partizan, ki je znan po svojih uspehih v domačih in mednarodnih tekmovanjih, bo Jurčeviću omogočil priložnost, da se dokaže na še višji ravni. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od K. S.
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenija je napredovala za pet mest

Po zaključku Eura 2024 in Copa Americe je FIFA objavila posodobljeno mednarodno lestvico, …