Mesec dni po zmagi nad Moldavijo se je slovenska reprezentanca pomerila proti ekipi San Marina. A tu je prava poslastica za slovenske navijače. Podpisane drese celotne ekipe lahko osvojite tudi vi! Dresi bodo v dražbi na spletnem mestu www.matchwornshirt.com/club/slovenia, izkupiček pa bo namenjen dobrodelni organizaciji Urensničimo sanje, katere pobudnik je Luka Dončić!


Uresničimo sanje je neprofitna fundacija, ki jo je košarkar Luka Dončić ustanovil, da bi otrokom iz vseh okolij omogočil enake možnosti. Cilj dobrodelne organizacije je pomagati otrokom, ki prihajajo iz ogroženih okolij, da uresničijo svoje športne sanje. To storijo tako, da staršem, ki si drugače ne bi mogli privoščiti, da bi otrokom omogočili možnosti in opremo, ki bi jih morda želeli ali potrebovali.

Z združitvijo moči s slovenskim nogometašem Jako Bijolom dražba majic cilja na to, da bo zbrala pomembna sredstva za fundacijo, kar bi lahko močno vplivalo na življenje otrok in uresničitev sanj vsakega posameznega otroka.

Dresi, ki so jih igralci nosili med tekmo, so po tekmi osebno podpisali, zaradi česar bodo postali navijaški element najvišje ekskluzivnosti.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od PV
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Svetovni viceprvaki objavili seznam za Slovenijo

Dobra dva tedna pred pričetkom kvalifikacij za svetovno nogometno prvenstvo v Katarju je z…