Slovenska nogometna reprezentanca do 19 let pod vodstvom Agrona Šalje, se bo danes zbrala na krajših pripravah, in sicer v Čatežu ob Savi. Mladinski reprezentantje bodo v Čatežu ostali do konca meseca.


“Tokratna akcija je namenjena pripravam na elitni krog kvalifikacij. Želeli smo si sicer odigrati tudi prijateljsko tekmo, vendar je to trenutno težava zaradi specifičnega obdobja v povezavi z zdravstveno problematiko po svetu. Kljub temu, je ta akcija za nas zelo dobrodošla, saj bomo po dolgem času naredili nekaj kakovostnih treningov. Situacija ni idealna za nobenega, tako da je potrebno gledati predvsem na pozitivne vidike,” je pred začetkom dejal selektor Šalja.

“Nekateri fantje bodo prišli na zbor v pravem tekmovalnem ritmu, saj so bili aktivni na prvoligaškem prizorišču, kar je zelo dobrodošlo. Drugi v tem obdobju rešujejo klubski status, večina njih pa je bila vključena v trenažne procese članski ekip. Najbolj pomembno pa je, da so fantje zdravi in da bomo ponovno vsi skupaj,” je še dodal selektor.

Seznam vabljenih nogometašev:
Žiga Laci (AEK Atene / GRE), Kai Cipot (Mura), Omar Kočar (Dinamo Zagrem / CRO), Domen Gril (Bravo), Miha Kancilija ( Bravo), Rok Frešer (Bravo), Matevž Matko (Bravo), Mark Španring (Bravo), Amir Feratovič (Bravo), Gašper Koritnik (Celje), Žiga Repas (Domžale), Jošt Urbančič (Domžale), Tamar Svetlin (Domžale), Benjamin Markuš (Domžale), Alen Jurca (Maribor), Rok Maher (Maribor), Mirko Mutavčič (Maribor), Gal Kurež (Olimpija), Enrik Ostrc (Olimpija), Michael Pavlovič (Olimpija), Matija Burin (Olimpija), Nik Prelec (Sampdoria / ITA)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenija v četrtem jakostnem bobnu

Slovenska nogometna reprezentanca bo žreb kvalifikacijskih skupin za uvrstitev na svetovno…