Mladinska izbrana vrsta Slovenije se bo 4. septembra v Lendavi v prijateljskem obračunu pomerila s poljskimi vrstniki. Selektor reprezentance Primož Gliha je na zbor povabil osemnajsterico nogometašev.


Na reprezentančni zbor, ki bo 2. septembra v Moravcih, so bili povabljeni tudi trije nogometaši, ki svoje nogometno znanje že pilijo v Evropi, nekateri med njimi pa se uspešno dokazujejo na domačih prvoligaških zelenicah. Vabilo so prejeli Matija Radikon (ND Gorica), Grega Sorčan (Chievo Verona), Matic Vrbanec (Aluminij), Marko Klemenčič (Bravo), Gal Primc (Domžale), Alen Ožbolt (Domžale), Domen Jugovar (Interblock), Marko Krivičič (Koper), Žan Nikolič (Koper), Martin Kramarič (Krka), Nik Lorbek (Maribor), Luka Gajič (Olimpija), Safet Gavranovič (Rudar Velenje), Blaž Kramer (Šampion), Blaž Poljanec (Triglav Kranj), Erik Gliha (Veržej), Jon Gorenc Stanković (Borussia Dortmund), Damir Bartulovič (Vicenza Calcio).

Prijateljski obračun s Poljsko, ki se bo v Lendavi 4. septembra pričel ob 16. uri, bo odigran v sklopu priprav na kvalifikacijski turnir za nastop na EP 2015. Slovenci se bodo merili z Azerbajdžanom, Slovaško in Madžarsko.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mladi slovenski up bo zaradi poškodbe odsoten več mesecev

Mladi slovenski reprezentant Nik Prelec, ki zastopa mlado ekipo Sampdorie, si je na nedavn…