Včeraj je slovenska nogometna reprezentanca v 2. krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo v Stožicah pred nekaj manj kot 10.000 gledalci remizirala s Severno Makedonijo z 1:1. Slovence je v prvem polčasu v vodstvo popeljal Miha Zajc po izvrstni podaji Šporarja. Točko pa je Makedoncem priigral Bardi, ki je premagal nemočnega Jana Oblaka že v drugi minuti nadaljevanja. 


Po včerajšnji tekmi je selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek poudaril, da je žalosten in razočaran, da niso zmagali : »Žalosten in razočaran, da nismo zmagali, tako kot vsa slačilnica. Morali bomo zmagati, če bomo hoteli kaj narediti.«

»V pravem trenutku smo dali dober gol, a imeli smo srečo ob koncu polčasa, ko so izigrali dve priložnosti, pri katerih smo slabo stali. Mogoče igralci še premalo verjamejo v svojo kakovost in potencial ter so premalo odločni. Gol, ki ga dobiš na začetku polčasa na tako naiven način, pa te seveda vrže iz tira. Res smo imeli nato nekakšno jalovo pobudo. Menjave v špici napada niso prinesle želenega. Manjkajo zmage, zmagovalna miselnost mora priti v igralce same. Z odnosom pa sem zadovoljen, bili so pravi, dobro so se odzvali navijači. Zagotovo pa je niz remijev problematičen. Manjkajo točke,« je zaključil selektor izbrane vrste.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vanja Drkušić že tretjič to pomlad izbran v enajsterico kroga

Konec januarja je kapetan Brava odšel iz kluba. Že domala vso jesen se je šušljalo, kam ga…