Kot zadnji se je članski izbrani vrsti pridružil še Milivoje Novaković, ki je po dolgem potovanju iz Japonske izpustil dopoldansko vadbo.


Napadalec japonskega Shimizu S-Pulsa trenutno trenutno že vadi z reprezentančnimi soigralci na popoldanskem treningu, ki se je ob 22. uri po slovenskem času pričel v vadbenem centru Boce Juniors. 35-letni Ljubljančan je bil sicer v zadnjem času v izvrstni formi, saj je redno tresel mreže japonskih prvoligašev.

“Za nas je to super izkušnja. Če bi imeli še eno tekmo tukaj, bi bilo to za nas že nekakšno svetovno prvenstvo. To bosta res dve spektakularni tekmi za konec sezone, moramo ju čim bolje izkoristiti,” pa je v današnji izjavi za medije poudaril Nejc Pečnik, ki bi lahko bil ob odsotnosti nekaterih standardnih nogometašev zopet pomembno orožje selektorja Srečka Katanca, ki med drugim v Južni Ameriki pogreša tudi Valterja Birso, Tima Matavža, Zlatana Ljubijankića, Reneja Krhina in Martina Milca.

Jutri in v nedeljo slovensko reprezentančno delegacijo ob treningih čaka tudi nekaj druženja s slovenskimi zdomci v Argentini.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez golov na tekmi Slovenije in Grčije

Slovenska ženska reprezentanca je danes v novogoriškem Športnem parku odigrala še drugo te…