Slovenska reprezentanca se je v zadnji dneh zbrala v slovenski Istri in pripravljala na odhod v ZDA. Varovanci Matjaža Keka se bodo proti izbrani vrsti ZDA pomerili 20. januarja, v San Anotniu. Pred odhodom so nogometaši opravili dva treninga v Dekanih. Članska reprezentanca Slovenije se je zbrala v popolni zasedbi, odsoten je bil le mladi Mitja Ilenič. Nekdanji član Domžal nastopa za New York FC, zato se bo fantom pridružil v San Anotniu.


Tokrat je selektor Matjaž Kek povabil kar nekaj novih obrazov, katerim bo namenil priložnost za dokazovanje. Slovenija bo čez lužo nastopila z dokaj spremenjeno zasedbo. Kot je dejal selektor slovenske reprezentance, je glavni cilj te akcije vpogled v nabor igralcev, ki za člansko reprezentanco Slovenije še niso nastopili, ali pa to priložnost dobijo manj pogosto. Tekma proti ZDA bo odigrana v soboto, 20. januarja, s pričetkom ob 21.00 uri po slovenskem času.

Ob ponovnem povabilu v izbrano vrsto Slovenije, je za uradno spletno stran Nogometne zveze Slovenije (NZS) misli strnil tudi Andres Vombergar: “Vesel sem, da sem spet tukaj. Upam, da bomo igralci, ki smo tu, izkoristili to zimo, da pustimo čim boljši vtis. Prišel sem uživat v reprezentanco, s ciljem, da pridem spet v poštev pri selektorju. Igram redno, dosegel sem nekaj zadetkov in v klubu se počutim dobro. Slovenija ima zelo dobre igralce, ti so zagotovili nastop na evropskem prvenstvu, tisti, ki smo tukaj pa bomo naredili vse, da bi to priložnost čim bolje izkoristili.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od KF
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenija dobila nasprotnike v ligi narodov

Znani so nasprotniki slovenske nogometne reprezentance, ki bodo z našimi reprezentanti moč…