Robert Englaro, ki je po odhodu Tomaža Kavčiča, ta uspešno vodi kitajski Qingdao Jonoon, kot začasni selektor mlado reprezentanco v zadnjih dveh krogih kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2015 popeljal do dveh zanesljivih zmag, v novem kvalifikacijskem ciklusu ne bo selektor mlade izbrane vrste.


Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je na 25. seji na eni izmed točk dnevnega reda za selektorja mlade reprezentance potrdil Primoža Gliho, doseganjega selektorja mladinske reprezentance, ki bo naloge prevzel z začetkom prihodnjega leta. Primož Gliha, nekdanji slovenski članski reprezentant, ki je v dresu z državnim grbom na 28 tekmah dosegel deset zadetkov, bo v vlogi selektorja mladinske reprezentance letos še vodil prvi kvalifikacijski turnir za nastop na mladinskem evropskem prvenstvu, z mlado reprezentanco pa se bo podal v nov kvalifikacijski ciklus.

Izvršni odbor je obenem še potrdil, da bo v začetku leta 2015 mesto selektorja reprezentanc U16 in U17 prevzel Agron Šalja, nekdanji nogometaš Olimpije, Primorja, Domžal in Interblocka, ki je pri slednjem nazadnje deloval kot vodja mladinskega pogona ter trener mladinskega moštva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Slovenke še nikoli tako visoko!

Slovenska ženska reprezentanca je že nekaj sezon v vzponu, kar nam nakazuje tudi lestvica …