Murskosoboška Fazanerija bo drevi ob 17.30 uri gostila pripravljalni obračun reprezentanc do 21 let, na katerem bo Slovenija gostila Bolgare. Varovanci Milenka Ačimovića se od leta 2022 želijo posloviti z zmago.

Mladi Slovenci so poznojesenske mini priprave doslej opravili z odliko, saj so v četrtek na gostovanju v Podgorici prišli do minimalne zmage nad reprezentanco Črne gore. Dvoboj je s pravim evrogolom odločil član Maribora Aljaž Antolin.

“Zaradi dobre tekme v Črni gori se je bilo veliko lažje pripraviti na dvoboj z Bolgarijo, nova generacija je v Podgorici dosegla prvo zmago. V teh treh dneh smo delali na tem, da se fantje dobro spočijejo, analizirali smo našo tekmo s Črnogorci, saj bi radi bili še boljši. Nekaj stvari smo na dveh treningih uspeli popraviti, fantje pa so zdravi in dobro trenirajo. Upam, da bomo jutri videli novo dobro predstavo mlade reprezentace Slovenije,” je za spletno stran Nogometne zveze Slovenije pred današnjim obračunom povedal selektor, ki bo ponovno priložnost za igro ponudil številnim nogometašem. V Podgorici je minute razporedil kar med devetnajsterico.

Vstopnice za današnji obračun proti Bolgarom bo mogoče kupiti na stadionu pred pričetkom, cena ene znaša šest evrov. Prenos zadnje tekme mlade reprezentance v tem letu bo na Sportklubu.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dončić, kaj praviš na to?! Šeško spreten tudi na košarkarskem igrišču (VIDEO)

Benjamin Šeško trenutno velja za enega največjih talentov slovenskega nogometa. Jasno je, …