V taboru Olimpije so se včeraj razveselili napredovanja v četrtfinale Pokala Slovenije, danes pa so z zmajevega gnezda sporočili, da se jim je pridružila nova moč. Vodstvu kluba in trenerju Elsnerja se bo skušal v naslednjih štirih mesecih dokazati Dorian Babunski.

Dvajsetletni Makedonec, ki pa se lahko pohvali tudi s španskim potnim listom, je z Olimpijo sklenil dogovor o štirimesečni poizkusni dobi, je potrdil ljubljanski športni direktor Nenad Protega: “Dorian Babunski je zagotovo potencialno zanimiv nogometaš. V veliko zadovoljstvo nam je, da smo z igralčevimi agenti uspeli doseči dogovor o štirimesečni poizkusni dobi (do konca januarja 2017). V tem času ga bomo pozorno spremljali in ob koncu omenjenega obdobja prejeli odgovor, ali Dorian lahko predstavlja dodano vrednost našemu moštvu.”

Babunski, ki se znajde v napadu in na položaju ofenzivnega vezista, je bil sicer v preteklosti član mladinskih selekcij madridskega Reala, občasno pa je nosil tudi kapetanski trak. V minuli sezoni je bil član tretjeligaške Fuenlabrade, za katero je v trinajstih tekmah dosegel dva zadetka, poleti pa je postal prost igralec.

Dorian je sicer sin nekdanjega jugoslovanskega in makedonskega reprezentanta Bobana Babunskega, ki je v preteklosti začasno že vodil tudi makedonsko izbrano vrsto. Ob tem pa je zanimivo, da je dve leti starejši brat David nogometno pot gradil v mladinskem pogonu Barcelone.

Go the distance?⚽️ #realmadrid

A photo posted by Dorian Babunski (@dorianbabunski) on

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…