Olimpija je danes pričela priprave na nadaljevanje sezone, že v kratkem pa bo očitno predstavilo četrtega zimskega novinca. Po Issahu Abassu, Danielu Avramovskemu in Alexandreju Cretuju se med zmaje seli nov tujec, 26-letni Hrvat Dino Štiglec.

Selitev v Ljubljano je za lokalni spletni portal Drava-info.hr potrdil tudi Štiglec. “Vse se je zgodilo v tednu dni, na hitro. Imel sem še ponudbo z vzhoda, ampak to mi je bližje, proti zahodu in zato sem se odločil za Ljubljano. Podpisal sem v petek. Bil sem v klubu, pogoji so odlični in res sem presrečen. Zadovoljen sem z obdobjem v Slavenu, še posebej z zadnjim letom,” je omenjenemu mediju zaupal nekdanji mladinec Zagreba, ki se je v Koprivnico preselil pred letom in pol, jeseni pa v hrvaškem prvenstvu ni izpustil niti minute, v najmočnejši hrvaški ligi pa je odigral 133 tekem.

Štiglecu bi mu poleti potekla pogodba s Slaven Belupom, zato Koprivničani s prodajo ne bodo pretirano zaslužili. 26-letnik bo zapolnil mesto na levi strani obrambne vrste, na katerem je Luka Elsner jeseni preizkusil nekaj imen, ob Aljažu Kreflu tudi Sandija Ćoralića in Maria Jurčevića.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…