Dejan Kopasić, eden od dveh pomočnik Rodolfa Vanolija, je spomladi, po tekmi in porazu s Krškim, ki jo je po odhodu Marka Nikolića vodil sam, iskreno priznal, da Olimpija kljub takratni stiski z napadalci, zaradi česar je v konici napada igral tudi Aris Zarifović, v mladinskih selekcijah nima napadalca, ki bi bil v tistem trenutku sposoben igrati na članski ravni.

Eden od napadalcev v mladinskem moštvu je bil tudi Semin Omerović, ki je s koncem minule sezone zaključil z mladinskim stažom, na debi v članskem dresu Olimpije pa bo moral nekdanji up velenjskega Rudarja še malce počakati. V preteklosti tudi član mladinskih reprezentančnih selekcij je bil poslan na polletno kaljenje na tretjeligaška igrišča.

Omerović se je vrnil praktično domov, a ne v Velenje, temveč v Šmartno ob Paki, ki mu bo vsaj do zaključka jesenskega dela sezone pomagal kot posojeni nogometaš Olimpije. V matično zasedbo se je z današnjim dnem vrnil tudi Tilen Kompan, izkušeni vezist je bil spomladi član Aluminija, a se v Kidričevem ni naigral, saj za rdeče ni odigral niti minute.

Dodajmo še, da so se za potezo, po kateri je poseglo vodstvo Olimpije, odločili tudi v Gorici. Theodore Wilson, ki je spomladi navdušil v dresu Adrie, bo namreč vsaj še pol leta preživel v dresu mirenskega kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Denis Šme po 501 dneh ponovno oblekel vijoličasti dres

Zares dolgo je že odkar je Denis Šme nazadnje igral v vijoličastem dresu. Štiriindvajsetle…