Dejan Kopasić, eden od dveh pomočnik Rodolfa Vanolija, je spomladi, po tekmi in porazu s Krškim, ki jo je po odhodu Marka Nikolića vodil sam, iskreno priznal, da Olimpija kljub takratni stiski z napadalci, zaradi česar je v konici napada igral tudi Aris Zarifović, v mladinskih selekcijah nima napadalca, ki bi bil v tistem trenutku sposoben igrati na članski ravni.

Eden od napadalcev v mladinskem moštvu je bil tudi Semin Omerović, ki je s koncem minule sezone zaključil z mladinskim stažom, na debi v članskem dresu Olimpije pa bo moral nekdanji up velenjskega Rudarja še malce počakati. V preteklosti tudi član mladinskih reprezentančnih selekcij je bil poslan na polletno kaljenje na tretjeligaška igrišča.

Omerović se je vrnil praktično domov, a ne v Velenje, temveč v Šmartno ob Paki, ki mu bo vsaj do zaključka jesenskega dela sezone pomagal kot posojeni nogometaš Olimpije. V matično zasedbo se je z današnjim dnem vrnil tudi Tilen Kompan, izkušeni vezist je bil spomladi član Aluminija, a se v Kidričevem ni naigral, saj za rdeče ni odigral niti minute.

Dodajmo še, da so se za potezo, po kateri je poseglo vodstvo Olimpije, odločili tudi v Gorici. Theodore Wilson, ki je spomladi navdušil v dresu Adrie, bo namreč vsaj še pol leta preživel v dresu mirenskega kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…