Zadnja tekma uvodne četrtine državnega prvenstva bo jutri popoldne odigrana v domžalskem Športnem parku. Domača četa gosti prvoligaškega novinca, moštvo Krškega, ki je po silovitem začetku sezone nekoliko popustilo in v zadnjih šestih krogih zbralo zgolj dve točki. Krčani, kjer vikend v znamenju speedwayja, upajo na nove točke.


Pred jutrišnjim gostovanjem smo se pogovarjali z Žigo Jurečičem, ki dres Krškega nosi kot posojeni nogometaš domžalskega kluba. Dvajsetletni vezist se že veseli obračuna s klubom, v katerem je pred dvema sezonama osvojil tudi naslov mladinskih državnih prvakov. V tedanji mladinski selekciji je bil s sedmimi zadetki tretji strelec kluba. “Domžale so zelo kvalitetna ekipa, ki jo krasi predvsem odlična organiziranost na igrišču ter zelo dobra in kompaktna obramba. To pa ne pomeni, da se bodo v nedeljo branili, saj jim doma ne gre po njihovih željah. Želeli bodo prikazati všečno igro in nas nadigrati, sami pa se jim bomo skušali karseda dobro postaviti po robu,” pred obračunom s starimi znanci pravi Jurečič, ki upa, da bodo s soigralci iz domžalskega Športnega parka odnesli poln izkupiček, kljub temu, da priznava, da je tekma proti svojemu klubu nekaj posebnega: “Seveda je nekaj posebnega igrati proti svojemu klubu, saj imam tam kar nekaj prijateljev, s katerimi sem se v času, ki sem ga tam preživel, veliko družil. Upam, da bom imel po nedeljski tekmi več razlogov za veselje od njih!”

“S svojimi predstavami sem še kar zadovoljen, čeprav mislim, da sem zmožen odigrati še na precej višji ravni. Zaradi bolezni sem izpustil zadnji dve tekmi, zato mi je dvotedenski reprezentančni premor prišel zelo prav, saj sem imel čas, da si povrnem moči in se pripravim na nadaljevanje prvenstva,” je še dodal nogometaš, ki je v dosedanjem poteku sezone zbral pet prvoligaških nastopov, bo jutri še šestega?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Sežane okrepil prvoligaša iz Severne Makedonije

Hrvaški branilec Antonio Azinović se znova poslavlja od Tabor Sežane, saj bo svojo nogomet…