V završkem prvoligašu so se v začetku koledarskega leta odločili močno prevetriti zasedbo in priložnost nameniti mladim močem, poleti pa so znova zamenjali strategijo, saj so poleg potencialnih novincev v svoje vrste zvabili tudi nekaj izkušenih mačkov.


pokazao najborbeniju i najsrčaniju igruV Haloze so se presili Albert Riera, Zlatan Muslimović in ravno tako že izkušeni Pavol Bajza, nazadnje pa se je v staro jato vrnil še Josip Golubar, a je imel nekdanji član Olimpije v preteklih dneh nekaj težav z boleznijo. V teh dneh pa je vodstvo završkega kluba poseglo še po enem zanimivem novincu, saj so se Haložani za sodelovanje dogovorili tudi z Denisom Glavino. Gre za nekdanjega člana vseh mladinskih selekcij Hrvaške, ki že ima izkušnje s tujino. Međimurec je kar šest let preživel v Ukrajini, kjer je bil član kijevskega Dinama II, Dnipra in Vorskle, po krajškem postanku pri zagrebškem Dinamu pa se je preizkusil tudi pri poljski Arki Gdynii. Zadnje tri sezone je bil vse do poletnega razhoda član RNK Splita, v dresu katerega je odigral več kot 90 uradnih tekem, po sezoni 2013/14 pa so mu navijači podelili tudi nagrado “Splitski dišpet”, ki jo dobi najbolj borben in srčen igralec kluba.

Krilni nogometaš se najbolje znajde na levi strani igrišča, s trenutno četrtouvrščenim prvoligašem pa je sklenil pogodbo do konca letošnje sezone, pravico nastopa pa ima že na jutrišnji tekmi z Rudarjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dolgoletni član Maribora blizu odhoda na Balkan

Po šestih letih domovanja v štajerski prestolnici bo Maribor to poletje zapustil Gregor Ba…