Završka zasedba bo tudi v poletnem prestopnem roku doživela precej kadrovskih sprememb. Vrste haloškega prvoligaša so zapustili številni nogometaši, tudi nekdanji kapetan Doris Kelenc, vodstvo kluba z mecenom Miranom Vukom na čelu pa počasi že sestavlja moštvo za prihodnjo sezono.


Vuk je v izjavah za nekatere medije že potrdil imena nekaterih novincev, danes pa so Zavrčani pri Nogometni zvezi Slovenije registrirali tudi prvi paket hrvaških prišlekov. Mateo Mužek (20 let, levi bočni branilec, HNK Gorica) in Davor Rogač (25 let, osrednji branilec, Lučko) sta z Zavrčani sklenila enoletno pogodbo, Luka Muženjak (22 let, desni bočni branilec, Cibalia) se je s Haložani dogovoril za dveletno sodelovanje, medtem ko je Ed Kevin Kokorović (20 let, vezist, Rijeka II) podpisal kar triletni dogovor.

Ob tem je Zavrčanom enoinpolletno zvestobo obljubil Sebastijan Antić, ki je spomladi nastopil na 16 tekmah in vknjižil tudi dve asistenci, prvo profesionalno pogodbo pa je sklenil tudi Matija Kovačić. 21-letni vratar je član Zavrča že dve sezoni, a je doslej izkušnje nabiral v ptujski Superligi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…