V Halozah so v začetku tedna poskrbeli za pravo nogometno bombo. Miran Vuk, mecen kluba, in športni direktor Dušan Petković sta v završke vrste zvabila Alberta Riero, nekdanjega reprezentanta Španije, ki je v preteklosti igral za klube kot so Liverpool, Manchester City, Galatasaray, Olympiacos in druga znana moštva.


Danes 33-letni vezist je s Haložani sklenil enoletni dogovor, čeprav so v završkem prvoligašu upali, da bi se lahko domači publiki predstavil že jutri, ko bo v Športnem parku, ki bo zagotovo lepo obiskan, gostoval Maribor, se to še vendarle ne bo zgodilo. Španec namreč še ni bil registriran in posledično na jutrišnji tekmi še nima pravice nastopa. Zavrčani bodo tako prisiljeni zaigrati brez njegove pomoči, kljub temu pa motiva petouvrščeni ekipi državnega prvenstva ne manjka. “Dobri rezultati in dobra igra v obrambi kažeta našo željo o uspehu in uresničitvi zastavljenega cilja. Vse, kar delamo na treningih, prenašamo na tekme, ki jih igramo, to pa prikazujejo rezultati,” pred obračunom z državnimi prvaki pravi Veljko Batrović, ki še čaka na prvenec v završkem dresu. Zato pa se je Črnogorec pred dobrim tednom veselil prve asistence, s katero je našel Roka Zorko, ki je z zadetkom v koprski mreži prekinil več kot šest mesecev dolg post brez domače zmage.

Obenem se lahko Zavrčani v zadnjih tednih pohvalijo z odlično obrambo, saj vključno z obema pokalnima obračunoma v zadnjih petih tekmah niso prejeli zadetka. Batrović je optimističen tudi pred tekmo z Mariborom: “Vse verjamemo v dober rezultat na tekmi z Mariborom, vemo, da smo močna ekipa in verjamemo, da lahko premagamo kogarkoli.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znani termini evropskih tekem

Znani so vsi datumi in ure začetka evropskih tekem za slovenske predstavnike v prvem kvali…