Zavrčani, ki so si včeraj z zmago nad Novim Pazarjem še drugo leto zapored zagotovili finalno tekmo na turnirju Istria Winter Cup, so danes popoldne odigrali novo srečanje. Nogometaši, ki niso sodelovali na turnirju v Istri so se pomerili z mladinci ljubljanskega Interblocka.


Ljubljančani so se za mlado četo trenerja Ivice Solomuna izkazali za dokaj zahtevnega tekmeca, a so Haložani kljub vsemu slavili zmago. V prvem polčasu sta ljubljansko mrežo zatresla Sebastijan Antić in Eros Grezda, v uvodu drugega polčasa pa so mladinci Interblocka hitro kaznovali zaspanost završke obrambe in prišlo do izenačenja. A veselje Ljubljančanov ni bilo dolgo, saj so Zavrčani hitro pripravili nekaj priložnosti in znova povedli z zadetkom vratarja Matije Kovačića, ki je izkoristil zmedo v nasprotnikovih branilskih vrstah, zmago pa sta potrdila Rok Zorko in Mateo Monjac.

Nogometaši, ki so si včeraj zagotovili finalni obračun, ki bo odigran v nedeljo, so danes trenirali v Istri. Za prvo mesto se bodo pomerili z Zrinjskim iz Mostara, aktualnim prvakom Bosne in Hercegovine, s katerim so se v kvalifikacijah za Ligo prvakov poleti merili tudi Mariborčani.

ZAVRČ 5:2 INTERBLOCK U19
Antić, Grezda, Kovačić, Zorko, Monjac
Zavrč: Ćubić (46′ Kovačič), Grezda, Petanjek, Dobaj, Barić, Brzoja, Monjac, Balić, Antić, Zorko, Bogdan. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Koper s polnim izkupičkom iz Celja

V Celju je potekala tekma med Celjani in Koprčani, ki so jo dobili slednji in tako kronali…