Tik pred začetkom spomladanskega dela sezone so svoje vrste okrepili tudi Zavrčani, ki so bili tako ali tako med prestopnim rokom daleč najbolj dejaven prvoligaš. Dres haloškega kluba si bo nadel tudi Nikola Petrović.


Gre za 26-letnega vratarja, ki je bil vse do lanskega poletja član beograjskega Partizana, potem ko se je vratarskih veščin učil pri Teleoptiku, ki velja za nekakšno drugo ekipo črno-belih. V treh letih je mrežo Partizana branil na štirinajstih tekmah srbske Superlige, v sezoni 2012/13 pa je štirikrat  zaigral tudi v skupinskem delu Evropske lige, v kateri so se Beograjčani merili z milanskim Interjem, bakujskim Nefčijem in Rubinom iz Kazana. Petrović se je v dresu Zavrča sicer predstavil že na pripravljalni tekmi z Radomljami, ko je zaigral v prvem polčasu.

Srbski vratar je z vodstvom završkega kluba sklenil enoinpolletno pogodbo, pravico nastopa pa bo pridobil, ko bo zanj predloženo delovno dovoljenje, kar pomeni, da trener Ivica Solomun na nedeljskem gostovanju pri novomeški Krki nanj še ne bo smel računati.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Državni prvaki na Fazaneriji pričakujejo goste iz Ljubljane

Po tem, ko se Mura še vedno bori za mesto vsaj v skupinskem delu konferečne lige, je domač…