Kidričani spadajo med četverico prvoligašev, ki so danes pričeli s pripravami na nadaljevanje sezone. Slobodan Grubor, v začetku januarja ustoličeni trener članske ekipe, je na uvodnem treningu zbral 25 nogometašev, med njimi pa je bilo tudi nekaj novih obrazov.

V Kidričevem so z informacijami o pripravljalnem obdobju za zdaj še bolj skopi, so pa v taboru devetouvrščenega kluba prve lige razkrili, da bodo do nadaljevanja prvenstva odigrali šest pripravljalnih srečanj. Štajerci tekmecev še niso razkrili, od rdečih pa naj bi se poslovila Toni Petrović in Alexander Srdić.

Že kmalu, morda že v tem tednu, pa bo po naših informacijah več znanega tudi o novincih v rdeče-belem dresu. Že nekaj časa je jasno, da Kidričani poleg novih moči v konici napada iščejo tudi novega vratarja, saj se je Kristijan Lipovac, ki je bil večji del letošnje sezone rezerva Luki Janžekoviču, po zadnji jesenski tekmi poslovil od aktivne kariere.

Po naših informacijah se bo za mesto med vratnicama Aluminija spomladi boril tudi Matija Kovačić, ki so ga lahko ljubitelji slovenskega nogometa spoznali že v golu Zavrča. 22-letni Hrvat je v prvoligaški konkurenci zbral 11 nastopov, jeseni pa je završko mrežo čuval tudi v drugoligaški konkurenci.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Ščulac zapušča Krško

    Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…
  • Tavres: »Cilj je 200 golov v Prvi Ligi«

    Za uradno spletno stran vodilnega prvoligaša se je po srečanju in zmagi nad Triglavom in m…
  • Aluminij do zmage v Krškem

    Nogometaši Krškega so v tekmi 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Alumini…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ščulac zapušča Krško

Kot so sporočili iz posavskega prvoligaš dosedanji prvi trener Krčanov Alen Ščulac zapušča…