Kidričani spadajo med četverico prvoligašev, ki so danes pričeli s pripravami na nadaljevanje sezone. Slobodan Grubor, v začetku januarja ustoličeni trener članske ekipe, je na uvodnem treningu zbral 25 nogometašev, med njimi pa je bilo tudi nekaj novih obrazov.

V Kidričevem so z informacijami o pripravljalnem obdobju za zdaj še bolj skopi, so pa v taboru devetouvrščenega kluba prve lige razkrili, da bodo do nadaljevanja prvenstva odigrali šest pripravljalnih srečanj. Štajerci tekmecev še niso razkrili, od rdečih pa naj bi se poslovila Toni Petrović in Alexander Srdić.

Že kmalu, morda že v tem tednu, pa bo po naših informacijah več znanega tudi o novincih v rdeče-belem dresu. Že nekaj časa je jasno, da Kidričani poleg novih moči v konici napada iščejo tudi novega vratarja, saj se je Kristijan Lipovac, ki je bil večji del letošnje sezone rezerva Luki Janžekoviču, po zadnji jesenski tekmi poslovil od aktivne kariere.

Po naših informacijah se bo za mesto med vratnicama Aluminija spomladi boril tudi Matija Kovačić, ki so ga lahko ljubitelji slovenskega nogometa spoznali že v golu Zavrča. 22-letni Hrvat je v prvoligaški konkurenci zbral 11 nastopov, jeseni pa je završko mrežo čuval tudi v drugoligaški konkurenci.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura do remija v Zagrebu, Kranjčani priznali premoč Zemunu

Tudi danes sta dva slovenska prvoligaša izkoristila reprezentančni premor, Kranjčani so go…