Andraž Šporar je, podobno kot Kenan Bajrić in Nik Kapun, eden od treh zmajev v mladi reprezentanci Slovenije. Tudi po menjave klubskega vodstva mladi napadalec ostaja prvo železo Olimpije, a je generalni direktor Ranko Stojić na predstavitveni novinarski konferenci dejal, da ga želi vodstvo kluba zadržati v Stožicah.


Šporar ima sicer z Olimpijo še dveletno pogodbo, vendar je tretji strelec državnega prvenstva v preteklih mesecih že večkrat izrazil stališče, da ga mika odhod v tujini. S selitvijo na Štajersko očitno ne bo nič, saj graški Sturm ni bil zmožen zadovoljiti pričakovanj Izeta Rastoderja, medtem ko je Ranko Stojić letvico z višino morebitne odškodnine, ki bi zadovoljila vodstvo kluba, postavil še višje, zato se poraja vprašanje če lahko klub iz Gradca zadovolji finančne ambicije zmajev.

Medtem se je za klubsko spletno stran oglasil tudi osrednji akter zgodbe, ki pa tokrat ni želel napovedovati prihodnosti, je pa zato priznal, da se bo kmalu sestal z novim vodstvom kluba. “Ni skrivnost, da je v meni prisotna velika želja po odhodu v tujino. Drži, da smo dobili novo klubsko vodstvo in da se bom moral pogovoriti z direktorjem Stojićem. Ničesar ne želim prejudicirati, saj bi se lahko ustvarila napačna slika o mojem statusu. Vse bo jasno v roku nekaj dni, saj se priprave začnejo že v sredo,” je dejal mladi reprezentant Slovenije, ki ga danes čaka kvalifikacijski obračun z Andoro.

Še prej Stojića čaka iskanje novega trenerja, saj bodo Ljubljančani s pripravami pričeli že čez dva dni, prvič se bodo zbrali že v sredo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Šimundža pozitivno presenečen nad napadalcem na preizkušnji

Nogometaši Mure so v soboto na Fazaneriji proti zagrebškemu Dinamu visoko izgubili (0:4) i…