Dalibor Volaš se je po vsega nekaj tednih v zasedbi tiranskega Partizanija vrnil v domovino. Po Kopru, Nafti in Mariboru bo 29-letni napadalec zaigral še za četrtega prvoligaša, saj je danes sklenil sodelovanje s celjskim klubom.


Ankarančan se je grofom pridružil kot prost nogometaš, saj mu je vodstvo albanskega podprvaka po izpadu iz evropskih tekmovanj dalo proste roke. “Vesel sem, da smo se hitro dogovorili in da ni bilo nobenih težav. Želel sem se vrniti v Slovenijo, bližje domu in v Celju sem našel pravo okolje. O klubu lahko rečem vse najlepše. Tudi nekaj novih soigralcev poznam že od prej, na primer Elvedina Džinića, Aneja Lovrečiča in Damirja Hadžića, tako da mislim, da ne bo težav pri privajanju na novo okolje. Sem zadovoljen, da sem v Celju,” je po sklenitvi dogovora dejal Volaš, ki se je, zanimivo, Celju pridružil tik pred štajerskim derbijem z Mariborom, a mora biti napadalec za nastop še pravočasno registriran.

“Že nekaj časa je bila naša želja, da pripeljemo Daliborja v naše moštvo. Imamo mlado ekipo in opazili smo, da na mestu napadalca potrebujemo izkušenega nogometaša, kar Dalibor vsekakor je. Že ob prvem srečanju je bilo opaziti obojestransko zadovoljstvo in mislim, da smo dobili pravega igralca in okrepitev,” pa je prihod novega napadalca pokomentiral celjski predsednik Stevan Đorđević.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kramarič se tokrat seli v Ljubljano

V dresu Brava bo znova navduševal 23-letni nogometaš Martin Kramarič. Kot so sporočili iz …